Rivella..
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
13 Juli 2007 | Oostenrijk, Ried im Oberinntal
wat is dat toch met het weer..overal raar weer..eerst gewoon slecht weer (gaf niet heel veel, was toch ziek) daarna mocht het van mij wel weer beter worden..helaas..dat was vorig weekend nog niet het geval..dus dat werd films kijken op de bank! Gelukkig hadden Peet en Liek een map met heeeel veel dvd's..engels gesproken met nederlandse ondertiteling! super..maandag niet veel beter..ook nog eens geen werk, dus geen geld. gelukkig dinsdag kon ik wel wat doen..werd alleen een kwartier van tevoren gebeld..goed geregeld daar bij h2o! maar..werk hadden liek en ik wel :) gelukkig was het ook geen druk programma wat we moesten doen..alleen zwemmen met 8 kids in Kaunertal. dat alleen wel 5 uur lang..gaar dat we waren! maar wel 'gewerkt'. woensdag..leuke dag..liek en ik verheugden ons erop als 10jarige kinderen. een dagje naar de sneeuw..en met dit slechte weer, zou daar zeker sneeuw liggen. een halve meter..genoeg dus om een sneeuwpop te maken en met sneeuwballen te gooien! toen kwam de zon daar ook nogeens door..natuurlijk..hier wel :p top dagje dus op de gletscher..wel gesloopt daarna en toen was de dag nog niet afgelopen..van 9 tot 10 nog fakkelwandeling..het verhaal is gebasseerd op de klokkenluider van de notre dame..en wie mocht die spelen..IK!..als gnoe herbert heb ik 3 kwartier kreupel gelopen om de badesee! ik kreeg applaus dat ik het zo goed heb volgehouden..heb het gevoel dat ik nogsteeds zo loop ;) maargoed..leuke avond..volgende week weer!
donderdag..theaterschule..zo makkelijk, dat zou je ook met een brak lichaam kunnen doen..die kids zijn dan al enthousiast van zichzelf..ik heb ze alleen in groepen verdeeld en het thema sprookjes gegeven..verkleedkleren en schmink..geweldige sprookjes kwamen eruit! vandaag was leuk..en WARM..het begon met 28°c en het liep op tot 30..toen belde ik mama ook nog eens vanuit de sauna hier op het dorpsplein..ben dus lekker toe aan een douche en weekend (ZWEMBAD HERE I COME!) vandaag iig detektive tag gehad..heel leuk..weer leuk dus..want vorige keer was het ook geslaagd..nu had ik alleen wel 6 nederlandse kinderen en de rest duits, zwitsers en oostenrijks..ik was dus soort van kliko..tja, dat krijg je als multiculturele hollander..1 van de nederlanders was alleen half doof..hij had een gehoorapparaatje waarmee hij mij verstond als ik hard praatte! aan het eind van de ochtend zei hij dat ik een mooie stem had..toen moest ik toch wel heel hard lachen..het was zowiezo een grappig stel met z'n allen..2 einheimische (die wisten alles) dan de nederlanders die alles wilde weten en de duitsers waarvan het leek alsof die de doven waren! super..ik hoop dat ze nog een week blijven allemaal!
leuk tes trouwens dat je belde..was echt een verrassing! we gaan zeker afspreken als je in ischgl zit :)
verder wil ik iedereen een hele fijne vakantie wensen..naar de zon hoeft eigenlijk niet..die komt deze (en jullie) kant op!
oma alvast gefeliciteerd met uw verjaardag! houd de telefoon in de gaten ;)
tot het volgende verhaal.
liefs, kim
13 Juli 2007 - 17:38
Eline:
Heerlijk leesvoer! -
13 Juli 2007 - 20:37
Miranda:
Hey lief nichtje..
Ik ben zowwwww verliefd de laatste tijd joh..hihi.
Natuurlijk ook op mijn man, maar tegenwoordig brengen de ogen van mijn allerliefste Yves ook kriebels in mijn buik!!!
we gaan volgend weekend naar Extrema-Outdoor, een te kick festival. we verblijven dan dat weekend in een hotel en de kids gaan naar Opa en oma....
OOOOhhhh mijn god, kan me even niet voorstellen dat ik hem , maar ook Hij Mij moet missen..
Want hij kijkt me aan lacht en brabbelt....zoww mooi is dat, en dan ineens is mamma er 2 dagen niet...oowww.
Ik ga het moeilijk krijgen...das zeker. ik moet gewoon bewust niet aan hem denken.
Okay Darrrling, glijze daaro en Toedelzzzzz -
14 Juli 2007 - 10:06
Sanja:
Ha die Kimmie,
Hier een berichtje aus die Niederlande.
het weekend zou super zonnig worden. Misschien in de rest van NL aan de kust is het behoorlijk bewolkt. Wel warm.
Morgen gaan we ff op en neer naar Zeeland voor een verjaardag. Maura is nu met het buurmeisje aan het spelen. Lana ligt fris gewassen en naar baby olie ruikend te tukken. Papa is aan het klussen. De plinten voor de uitbouw. Straks een verjaarspartij'tje van een vriendinnetje van Maura. Voor je het weet is het weekend al weer om!
De tijd vliegt.
Hopelijk voor jou ook want: time flies when youre having fun!!
Liefs, San