Verjaardagsweekje!
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
21 Maart 2008 | Oostenrijk, Ried im Oberinntal
Het werd weer hoog tijd voor een nieuwe update, geheel met foto's en filpjes erbij :)
Sinds Rick weer naar Nederland is gegaan, heb ik alleen maar heel hard gewerkt..om zo te compenseren dat ik de week dat mama kwam vrij zou kunnen zijn..dit had ik aan het begin van het seizoen en tussendoor al eens aangegeven..hard werken dus..een week Schnee alm gestaan..rampen week, maar wel meeste fooi verdiend ;) en een week groepje 8 gehad..prima te doen..de winter mag alleen nu wel afgelopen zijn..WIJ WILLEN ZON! Toen was het vrijdag..2 dagen voordat mama zou komen en werd er doodleuk verteld dat ik gewoon moest komen werken, want het was paasvakantie in Duitsland! Is logisch, maar mama komt en ik ben bijna jarig..dat is voor mij een reden om niet te gaan werken ;) heel gedoe geweest..ruzie aan de telefoon..boze bazen..tja, ze hadden gezegd dat ik vrij kon zijn..daarnaar heeft mama geboekt en vrij genomen! Maandag werd ik voor de keuze gestelt..je komt morgen of je hoeft niet meer terug te komen..daar twijfelde ik niet over..dan maar niet! Dus ben ik dan ontslagen of ontslag genomen..lastig te zeggen..heb een contract getekend waarop staat dat we de samenwerking van beide kanten verbreken..dat klinkt netjes. Zo werkt dat hier bij seizoenswerk..een dag later werd ik gebeld of ik zin had de laatste 2 weekjes in Fiss te komen werken..tja, waarom niet..vandaag pak opgehaald en zondag beginnen!
Arme mama, dacht lekker op vakantie te gaan..lijkt het wel een werkbezoek! Dochter ontslagen, boodschappen doen hier, tekenen daar, tanken in Samnaun (Zwitserland), Ikea (Innsbruck) taarten bakken voor heel Tirol..pff..en dat in 6 dagen!
Dit brengt me op m'n verjaardag..1 grote multiculti :) Huiskamer vol..appeltaart en kwarktaart klaar..kippensoep gemaakt..brood uit de bakkerij, tzaziki van Monique en natuurlijk genoeg te drinken in huis! De eerste lichting was Nederlands..heel gezellig..als vanouds..later kwamen de Oostenrijkers..net zo gezellig! Voor we het door hadden was het 2 uur en vielen onze oogleden dicht :) Leuke, gezellige en vermoeiende dag geweest..dank jullie wel voor de lieve smsjes, krabbels en cadeautjes!
Leuk oma van die fotomap..is de visite rondgegaan! Ben nogsteeds de brieven van de familie Vijftigschild aan het lezen ;) ben erg verwend :D
Skiën..iets wat we minder doen dan gepland, maar mama krijgt nou eenmaal last van ouderdomsverschijnselen..(vandaag bij Thermen kreeg ze seniorenkorting) Dinsdag geskied in Fiss en Donderdag smiddags in Fendels..daar zijn de filmpjes gemaakt..is het skigebied in m'n achtertuin! zijn 3 pistes, genoeg voor mama en voor een gezellig, rustig middagje :) Vandaag naar de Thermen in Längenfeld geweest..ligt in Ötztal..3 kwartier rijden van hier. Voor mij saaie lange wegen, voor mama één en al kijkplezier..zit helemaal te genieten in de auto..zelfs van het tanken maakt ze foto's (wie heeft er nu zo'n mooi uitzicht bij het tanken)
Wij (mama en ik) wensen jullie veel plezier bij het bekijken van onze foto's en filmpjes!
Liebe grüsse, Gerda en Kim
ps. volgens mama praten de Tirolers als trollen uit de Efteling! Ze lag helemaal dubbel om een gesprek tussen mij en de vader van Reini..en ze vertond het niet eens.
22 Maart 2008 - 00:09
Jorien:
Heej Kim,
Nog van harte gefeliciteerd. Geen tijd gehad om op internet te gaan. Maar vauit Aruba GEFELICITEERD!!!!
Leuk dat je nu bij Fiss werkt hihihi....
Spreek je snel wel weer een keer.
Dikke zoen
Jorien -
22 Maart 2008 - 10:34
Marja & Fulvio:
hoi kim
nog gefeliciteerd met je verjaardag van heel gransasso. ik heb genoten van je foto's en zeker die met rick. hij ziet er goed uit in de sneeuw. hartstikke leuk voor je dat het goed met je gaat. ontdanks je ontslag. je hebt in het seizoen toch zo weer iets anders en je hoeft niet alles te pikken toch? geniet van alles wat nog komt. heel veel lieve groetjes en tot ziens. -
22 Maart 2008 - 12:07
Astrid:
Nou Gerda je mag dan wel seniorenkorting krijgen, skiën kan je nog wel.
Leuk Kim dat je zoveel tijd metje moeder hebt door kunnen brengen. Als je weer in Holland ben is er nog een kadootje voor je.
Succes je laatste twee weekjes.
Astrid xx -
23 Maart 2008 - 14:53
Marije:
hey lief,
ik heb je echt al een eeuwigheid niet gesproken.. Zo te horen een leuke verjaardag achter de rug gehad?? Nog van harte meis.. ik heb je gesmst, maar betwijfel of die aangekomen is :s Heb volgensmij al een tijdje je goede nummer niet meer:( Ik zou het heel leuk vinden om je weer is te zien! :D Onze levens zijn echt totaal verschillend en volgensmij allebei héél leuk :)
Ga zo door darling,
kusje marije -
26 Maart 2008 - 20:30
Sanja:
Ha die Kimmie,
klinkt helemaal leuk!
21 toch?? Vroeger was dat pas echt volwassen ;-).
Moeders alweer afgereisd??
Groeten, San