Als je geen kater wil, moet je niet zuipen! - Reisverslag uit Ried im Oberinntal, Oostenrijk van Kim Denie - WaarBenJij.nu Als je geen kater wil, moet je niet zuipen! - Reisverslag uit Ried im Oberinntal, Oostenrijk van Kim Denie - WaarBenJij.nu

Als je geen kater wil, moet je niet zuipen!

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

21 Februari 2008 | Oostenrijk, Ried im Oberinntal

Echte Denie's of juist niet..verstandig, maar juist door niks te drinken!
Rick en ik..top-team..gisteravond bij de adventure night..Rick eerst geskied, toen show gekeken en daarna samen naar beneden geskied en lekker thuis naar bed. In tegenstelling tot het meerendeel van de skischool..die allemaal tot laat hebben lopen zuipen! En dan vandaag lopen klagen over een kater :S pff..mietjes!

Dan nu even een stukje om op de hoogte te blijven..na m'n week prive kreeg ik groep 4!!! heel wat..want ik had de zondag vrijgenomen voor papa..jaja, die was er :) vanaf maandag dus groep 4..betekende alleen maar rode en vooral zwarte pistes..kinderen waren bijna even groot als ik, eentje zowaar groter :O ik was na deze week niet kapot van het 'schapenhoeden' maar van het skien zelf!! Zondag ook al als racemuizen van de berg gekomen, he pap :D was echt fijn dat je er was! Heerlijk geskied en gegeten in Masner..helaas van je voet..maar dat is volgende winter wel weer over..dan maken we er een hele leuke ski-week van! Werkse in het koude kikkerlandje..wij hadden vandaag lichte regen op de piste, zo warm dat het is :S Lijkt nu soms al voorjaar te worden!

Sanja, dankjewel voor het leesvoer :) ik kwam van de week thuis, begint Reini meteen over dat ik een megapakket heb gekregen..ik zo nieuwsgierig dat ik niet wist hoe snel ik naar de keuken moest om te kijken! komt de verkoopster (die in de bakkerij stond) kijken, wat er nu in dat hele pakket kon zitten :D zegt ze: maar je kan toch ook onze tijdschriften lezen?! ja, maar dat blijft toch anders!

Lisa..I miss you too!! A free day in Masner is not the same anymore..i'm sorry you 'er geen zak van verstaat' but the people in holland do..and i will write you an email very soon!

Hier komt ook nog even een stukje van mijn jongere (vooral niet kleinere) broertje..die ook het nodige meemaakt:
nou hier ben ik dan.
wat een week, me eerste dag totale chaos omdat ik niemand verstond.(heel handig lesgeven in oostenrijk zonder dat je duits kan) maar nadat ze me 2 uur vergeten waren werd ik ingedeeld bij nicole (een duits meisje die ampers engels kan) en die mocht mij fijn alles uitleggen. twas wel heel gezellig en ik heb veel gelachen met de kinderen ook al luisteren ze niet (of verstaan ze me niet).
er was 1 engels meise (klara) in de groep en als ik niet binnen 3 sec naar haar luisterde mocht ik niet naar haar feestje komen. maar toen ze tot 16 had geteld had ze pas door dat ze voorbij de 3 was. best leuk zo'n schneealm.
zondag me eigen groepje.. spannend!:P
nu kim nog ff om dit veel te lange verhaal af te sluiten.

K: hele korte afsluiting danmaar..willen nu namelijk nog een skiroute voor rick uitstippelen voor morgen (ik heb moet namelijk werken..heb al de hele week een deens kindje en smiddags een volwassen vrouw prive!..pff..'wie nooit tijd heeft kan er niet mee omgaan'..maar ik heb deze week veel te veel tijd over..hoe zit het dan??) duss..dit was echt wel weer genoeg..volgende week nog een duocolum ;)

heeel veel liefs,

Kim en Rick (aus Tirol)

• 21 Februari 2008 - 18:42

Carina:

Hallo lieve kim (en Rick natuurlijk ook!)
    Leuk om jullie verhaal te lezen! Heerlijk dat jullie samen zijn! En dat je je vader ook weer hebt gezien.
    Kim, heb het te druk voor kaartjes schrijven, maar komt er echt ooit weer een.
    Heel veel plezier! Geniet zoveel mogelijk!
    Liefs Carina

• 21 Februari 2008 - 18:42

Mama:

Lieve Kindjes van mij,
    het is wel stil hoor nu rick er niet is!
    geniet van weer even broer en zus in 1 huis te kunnen zijn.
    liefs mama

• 22 Februari 2008 - 21:11

Jacobien:

Hoi Kim & Rick,
    Jullie lijken net het Ferrari team, allebei in zo'n rood pak. Jullie zullen vast als Ferrari's van de berg afgaan, daar twijfel ik niet aan.
    Ik had Rick trouwens nog niet gezien met gewoon haar. Een rasta op de piste was vast een bezienswaardigheid geweest. Staat je leuk Rick.
    Groetjes van ons allen.

• 02 Maart 2008 - 18:55

Sanja:

De avonturen van Kim & Rick.

Jullie kunnen zo een boek schrijven.
    Leuk!! Gave foto's, trouwens. Bewaar ze goed voor later. Bewijs van je coole zus en bewijs van je koele broer ;).

Geniet ervan en van elkaars aanwezigheid.

Groeten, San

• 04 Maart 2008 - 14:08

Oma. :

Hallo Kim.leuke foto's van jullie. heerlijk die sneeuw,er komt nog veel meer aan heb ik gehoord.Hier veel wind en soms regen.Ik ben nog steeds op computer cusus bij Aart,een wat oudere man.Maar niet zo oud als ik.Wij hebben samen hele gesprekken,maar alleen over de foto's die ik aan het bewerken ben.Ik vind het moeilijk,maar hoop het een keer te laten zien aan jullie.Kim veel plezier mat je moeder volgende week.Groeten van Oma doej