Living the dream!
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
18 April 2007 | Oostenrijk, Serfaus
Ik merk dat ik dingen het overgeslagen van deze week..Vrijdag zijn we namelijk met een clubje uit eten geweest..omdat Viev en Daan morgen naar huis gaan. Was echt een gezellig etentje..niet alleen maar Nederlands gesproken..dat was een beetje associaal aangezien wij niet eens in de meerderheid waren ;) we merkten die avond dat ze in Zwitserland niet zoveel over Nederland leren..Volgens Romina was Den Haag de hoofdstad van Nederland en toen we vertelde dag Nederland onder de zeespiegel lag, dacht ze dat als je dan bij het strand kwam er een grote muur zou staan..nou..dat ging een beetje te ver voor Bryan en Daan..dus hebben ze het een half uur gehad over dammen, dijken en sluizen ;)
Vandaag..Dinsdag..gaan we met z’n allen naar Aquadome in Langefelt..is een uurtje hiervandaan..een of ander groot aquaparadijs met sauna’s en buitenbaden..geen idee..maar we gaan er gewoon heen ;) Morgen naar Innsbruck..even gezellig winkelen en van de stad genieten Donderdag moet ik dan toch beginnen mijn tas in te pakken :s Waar ik totaal geen zin in heb..en als je onze kamer zou zien, is het duidelijk dat niemand weg wil! Maar het moet toch!
* Alweer Woensdag inmiddels..we zijn gister naar Langenfeld geweest..het was zo onwijs gaaf!!! Samen met Romina..heerlijk weer..uurtje in de auto..Aquadome was echt een Spa :) Allemaal verschillende soorten baden, zoutwater, bad met bubbels, koud water baden, heet water baden..ik een gezichtbehandeling genomen en Romina een pedicure! We zijn echt 5 uur lang verwent :D Gister heerlijk optijd naar bed gegaan, dus vandaag weer normale tijd opgestaan..8 uur worden we hier wakker met de gedachte ‘ohjeej, we komen nog te laat!’..om half 11 komt Romina ons weer halen en rijden we naar Innsbruck Wat een topvakantie!
Tot Zondag allemaal!!!
Heeeel veel liefs, Kim
18 April 2007 - 07:41
Sanja:
tja, het wordt nu: the Austrian dream ends. Maar voor Kim geen punt: gewoon doorgaan met dromen. Dromen zijn er om waargemaakt te worden. ook hier in ons kikkerlandje.
Prettige terugreis, San
18 April 2007 - 10:29
Marij:
Honey,
wat super gezellig dat je al ZO snel weer thuis komt :D Jeeeeeeeej! We gaan heel snel iets doen, ook met ier erbij om te vieren dat je lkkr weer trug bent :)
dikke kus marij (L) -
18 April 2007 - 11:19
Rick Mulder:
Hey Kim ik hoorde van mijn moeder dat je goed skiles kan geven.
Nou is mijn vraag kom je ons snel opzoeken als er sneeuw ligt zo dat je mij een paar sneeuwtips kan geven.
Met mij en Ilse gaat alles goed.
Pap en Mam zijn alweer druk bezig met de camping en het is hier bloody hot.
Het landhuis is erg mooi aan het worden.
Heel veel groeten van ons hier uit belgie
+ een dikke klapzoen.