Wat een tijd! - Reisverslag uit Rijswijk, Nederland van Kim Denie - WaarBenJij.nu Wat een tijd! - Reisverslag uit Rijswijk, Nederland van Kim Denie - WaarBenJij.nu

Wat een tijd!

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

23 Mei 2007 | Nederland, Rijswijk

Zoals jullie allemaal nu wel weten ben ik in Nederland..wel ruim een maand ben ik in Nederland geweest en word het weer tijd om verder te reizen!
Zoals velen van jullie al weten ga ik weer terug naar Oostenrijk om daar Survivallifertje te gaan spelen..animatie, klimmen, mountainbiken, wandeltochten..lekker actief dus weer ;)
Toen ik net in Nederland aankwam was het weer even wennen..alles weer zo anders :$ Nu ben ik weer helemaal gewent en dan gaat m’n reis weer verder..ik weet nog helemaal niet wat ik na dit jaar wil doen. Echt op z’n Kims dus J Na 4 weken Nederland zou ik eigenlijk wel weer kunnen blijven en verder studeren, maar Oostenrijk roept me .. gelukkig hebben ze in Oostenrijk ook internet en kan ik gelukkig gewoon verder met uitzoeken wat ik wil en ga doen! Ik zal jullie via deze site weer op de hoogte houden, waarschijnlijk niet elke week..ik heb namelijk geen idee waar ik op internet zou kunnen :s Maar het gaat me lukken!
Mijn adres weet ik nog niet precies, die komt nog op de site..mijn nummer blijft wel gewoon dezelfde als die ik had in Oostenrijk: 0043-6645546658
Vrijdagochtend zal ik samen met Sandy met de auto vertrekken richting Oostenrijk.

Ik heb echt een superleuke tijd gehad in Nederland (en in Belgie natuurlijk..super om iedereen op Polleur weer gezien te hebben) Koninginnedag in Amsterdam en avond in de Conck..ik heb echt weer leuke dingen gedaan..dit was mijn zomervakantie!

Tot het volgende berichtje uit Ried – Tirol – Oostenrijk!

Liefs, Kim

• 23 Mei 2007 - 18:28

De Duifjes:

Hi Kimmie,

we vonden het reuze gezellig dat je de weinige tijd die je in NL was zo gezellig met Maura bent wezen zwemmen.

Veel geluk gewenst in Oostenrijk!!
    Gaat je zeker lukken.

Fijne reis.

Liefs, San

• 23 Mei 2007 - 21:04

Miranda:

Hey hey Kim!!!

Ik vond het écht heel leuk dat je, nu je terug was, bij me langs ben geweest en de ieniemienie Yves hebt gezien!!
    Je hebt écht van hem genoten.

Ik wens je heel veel plezier op je nieuwe avontuur.

veel liefs Miranda.

• 26 Mei 2007 - 18:59

Hi Kim:

Ik vill dat je hap en heel lauk neu teid in Österreik ok dat je shreibt viel so dat ik hap een neu Noederland text jede week. Ik denk dat ik so heel goet nederland lesen lernen kann.

Ok when je niet meer in österreich werk ok resen vill, dan gan je nach Scweden. OK?

Op je niet von mijn echt goet nederland verstand hap mut je mir sagen: Ik fersta dr gen sack fon...

Ik bin jau friend.

En knuffje for jau von Lisa