The meltdown! - Reisverslag uit Serfaus, Oostenrijk van Kim Denie - WaarBenJij.nu The meltdown! - Reisverslag uit Serfaus, Oostenrijk van Kim Denie - WaarBenJij.nu

The meltdown!

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

06 Februari 2007 | Oostenrijk, Serfaus

Zo is het -20 en zo is het net zomer! Na een aantal ijskoude dagen, kwam eindelijk de warmte weer terug in Serfaus (DE place to be als je voor een zonnige wintersport gaat) We zijn nu echte 9-ers..zowiezo zijn we al de negers, vanwege onze kamer 9..maar nu ook nog eens bruin! En ja San, ik heb echt een mega witte bril op m’n neus staan :$

Nu natuurlijk een stukje over mijn groepje!  Vorige week m’n geweldige groepje 7..de liefste Zwitsers ever! Ik heb vanmiddag weer m’n foto’s opgehaald bij Foto Mayer (de enige en goeie fotograaf in Serfaus) Die maakt iedere maandagmiddag en dinsdagochtend foto’s van alle groepjes..die hele week had ik ook schitterend weer..mooie foto dus ;) maargoed, over het groepje..sinds zondag heb ik weer een nieuw groepje, groepje 8..die kunnen remmen en bochten en hebben al eens een keer op de piste geskied..dus hebben dus nog een hoop te leren, maar kunnen wel al wat. Ik begon met 8 kids op zondag..de eerste paar weken kreeg ik alleen maar Nederlanders, stond waarschijnlijk op m’n voorhoofd! Maar nu krijg ik dus alleen maar Duitsers en Zwitsers..ben denk ik toch best verstaanbaar ;) Maandag hadden we een 2e indeling..kunnen dan alleen nog wat kids bijkomen..ik kreeg er maar eentje bij, want ik had er al genoeg! Vandaag (Dinsdag) kreeg ik er ineens weer 2 bij..oehj..toen had ik er 11..oke..ook te doen, alleen had ik er 2 wat langzamere bij zitten :S * wel hele lieve trouwens..een Lars..echte kletskous, zo schattig..’kim, weisst du? Mein papa…’ soo cute! En Morris..ook zo’n 4-jarig jongetje..liet me omroepen bij lunch, omdat ik niet aan de tafel zat..helemaal in tranen..’waar is kim :’( ‘ gewoon buiten in de zon!…* dat was even tussendoor ;) die 2 heb ik uiteindelijk weggegeven aan Lisa..die heeft groep 9! Een vader heeft tegen m’n chef gezegd dat mijn groep met 11 kinderen echt te groot was..dat ik goed lesgaf, maar dat het met 11 kinderen bijna niet ging..dat ik alleen nog maar aan het tellen was en kinderen aan het oprapen was! Dankjewel vader  Toen had ik er nog 9..die blijven bij me t/m vrijdag! Dit was eigenlijk wel m’n verhaal over mijn kinderen van deze week. Moet eerlijk zeggen dat alle namen en gezichten maar tijdelijk worden opgeslagen..mijn harde schijf is gewoon vol! Ik kan alle namen overdag opnoemen, maar s’avonds weet ik het echt niet meer :S en een week later al helemaal niet meer! Ik heb trouwens wel gemerkt dat alle leuke kinderen leuke namen hebben..dat betekend dat als je je kind een leuke naam geeft, het ook een leuk kind wordt! Oke..geen waterdichte theorie, maar opzich..San en Miran, een leuke naam..heel belangrijk ;)

Het stappen!
We hadden even een lange pauze tot het volgende verpletterende feest, na oud en nieuw kon niets meer zo leuk worden als dat feest! Maar het lukte..er was geen vuurwerk, maar wel weer een hoop rare dingen! Vrijdagavond..de prijsuitreiking was een race tegen de klok..iedereen wilde naar Demoteam kampioenschappen van Tirol in Fiss..Iedereen zou er zijn! Mensen uit heel Tirol..op deze avond werd het duidelijk dat wij toch wel de grootste skischool zijn, wij hadden echt de grootste groep die stond aan te moedigen! Onwijs veel foto’s gemaakt en ons demoteam aangemoedigd  De avond kon al bijna niet meer stuk toen ik ook nog Marnelle, Robbin en Jorien daar zag..allemaal voor een ander demoteam, en toch zo’n enthousiaste hereniging tussen ons klasgenootjes! Nadat ons mannenteam 3e was geworden een ons vrouwenteam 2e, waren we in now-time in de Hexenalm..normaal een gewoon gezellige apresskitent, maar nu..again The place to be die avond..Eerst was het nog een mix van mensen uit alle plaatsjes, maar al snel stalen de leute uit Serfaus de show! Er gebeurde de raarste dingen..op de bar dansen is natuurlijk heel normaal..totdat het demoteam met z’n allen op de bar stonden, met de hottest boy van de skischool..die ook nog eens ging strippen! :O Allemaal leuk en aardig, maar all the way was wel een beetje too much! Moet wel wat tot je verbeelding over kunnen laten ;) Dit was natuurlijk niet alles..heel wat dansuurtjes later miste ik ineens een hoop mensen..zoals m’n kamergenootjes en de Ladis-ladies..maar alle leuke jongens waren er nog ;) grapje..die konden gewoon niet weg zijn! En dat waren ze ook niet..buiten zijn namelijk heel veel trampolines..deze waren speciaal voor ons geopend! Helemaal te gek natuurlijk..Bryan heeft echt leuke filmpjes gemaakt! Nu ik daarover nadenk, zelfs onze chefs hebben op de bar staan dansen (en dat heb ik gefilmd, vandaar) Het leek wel alsof de drank gratis was..tja, voor ons natuurlijk wel :p de boys van het demoteam wilde namelijk maar al te graag een taxi met ons delen…maar muhaha..Simone en ik sliepen in Ladis..toen de lichten aangingen en alleen het demoteam nog uit z’n dak stond te gaan, zijn wij toch nog maar even wezen jumpen op die trampolines! Totdat de slee’s tevoorschijn getoverd werden..we gingen namelijk sleeënd naar Ladis..daar aangekomen was het alweer licht aan het worden :$ pfoe..dit was toch wel even de hele beschrijving van de avond! Ik hoop dat jullie het een beetje hebben kunnen volgen..misschien is het een verhaal waarbij Rick zou zeggen: ‘had je bij moeten zijn’..maar toch ;)

Om eerlijk te zijn was dit het wel zo’n beetje..we zitten nu met 3 meiden op m’n bed OC te kijken! We kijken hier hele series achter elkaar..we hebben eerst de hele serie Band of Brothers gezien..tussendoor wat films en nu weer een serie  Ook de serie Prison Break is in huis aanwezig..dus echt vervelen zullen we ons niet!

Nog 1 heel klein dingetje..Rick..ik weet nog wel dat jij altijd je oren in moest smeren en ik m’n jukbeenderen! Ik smeer dus ook nooit m’n oren in..m’n gezicht is nu bruin, maar ik heb letterlijk ‘Rode oortjes!’ Gelukkig was het vandaag voor het eerst weer bewolkt, dus mocht ik heerlijk m’n muts op ;) Ik hoorde net trouwens het nieuws dat het sneeuwde! Eindelijk :D

Nou lieve peepz...heeel erg bedankt voor de leuke berichtjes!!! Krijg wel steeds vaker momentjes dat ik aan thuis denk..zit hier nu toch al 2 maandjes!

Tot het volgende verhaal ;)

Heel veel liefs,

Kim

• 07 Februari 2007 - 09:41

Sanja:

omgekeerde wereld!
    Gisteren hier sneeuw!!
    Meteen dikke verkeersopstoppingen.
    Zon schijnt zal zo wel gaan smelten.

Dag negertje! Liefs, San

• 07 Februari 2007 - 11:31

Sanja:

uhm: nog even over die naam Kim voor de nieuwe kleine Duif. Heb je suggesties??
    Maura vindt Titi wel een leuke naam, zegt ze. Klinkt lekker onzijdig kan dus voor jongen en meisje. Volgens Maura (en mij wordt het een meisje). Volgens Wil niet: snap ik is-ie straks de enige man ;).
    Dus: kom maar op met leuke namen!!

Liefs, San

• 07 Februari 2007 - 11:34

Die Ouwe:

hai schuimmacheerder ja dat is geloof ik iemand die lekker uit zijn /haar dak kan gaan , heerlijk schat geniet ervan, pas wel beetje op want de tijd vliegt en buiten jouw heerlijke hof van eden is er die grauwe brute wereld waar je over enige maandjes weer in terug beland -:) kussss