Vakantie!!! - Reisverslag uit Ried im Oberinntal, Oostenrijk van Kim Denie - WaarBenJij.nu Vakantie!!! - Reisverslag uit Ried im Oberinntal, Oostenrijk van Kim Denie - WaarBenJij.nu

Vakantie!!!

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

11 September 2007 | Oostenrijk, Ried im Oberinntal

tja, sinds vorige week is het gewoon voorbij..geen werk meer en ook niet te krijgen voor 3 maanden :S wel kunnen we allemaal stempelen..oftewel, over geld hoef ik me dan niet druk te maken, maar van uitslapen wordt je wel heel moe!

dit weekend veel op de playstation gezeten met anna.. 20 jaar en dan druk voor de tv met je armen staan zwaaien om de ramen te wassen ;) echt leuk eye toy spelletjes en singstar..had anna het al 2 weken over, dus moest ik nu ook maar mee gaan doen..is een karaoke spel.

ik heb eerlijk gezegd niet veel te melden..heb wel nieuwe foto's geplaatst op de site..wat bij Pink en een paar losse foto's (staan niet bij een berichtje) ook krijg ik vanaf vandaag een ander nummer..heb de telefoon nog niet..ga hem als het goed is zo halen ;) als ik hem meekrijg ben ik te bereiken op het nr: 0043 6509241442

ik zou graag leuke verhalen vertellen..maar er gebeurd gewoon niet zo veel..wel verjaardagen..alsof iedereen precies nu jarig is! over 2 weekjes kom ik ook even naar nederland :)
Momenteel zitten Peet, Lique en Suus ook even in nederland..mocht iemand 1 van deze mensen tegenkomen..doe ze de groetjes ;)

heel veel liefs, Kim

• 12 September 2007 - 15:09

Sanja:

leest wel vlot zo'n kort en bondig verhaaltje. ;)
    Enne .. een teken van leven van jou is altijd leuk!

Liefs, San

• 13 September 2007 - 13:10

Marja:

neemt niet zoveel tijd in beslag een kort bericht van jou. leuk dat je weer naar nederland komt. laat je nog even zien bij gransasso. fulvio en bas willen je ook weer een keertje zien.
    tot gauw en groetjes

• 27 September 2007 - 07:47

Jorien:

Heej Kim.
    Hoe gaat het ermee??
    Lees dat je het nog steeds wel naar je zin hebt daar in Ried. Alweer werk of nog steeds vakantie??
    Nog veel plezier daar in Ried en tot snel.

Kusjes Jorien

• 02 November 2007 - 13:40

Oma:

Hallo KIM.HIER GEBEURD WEL VEEL.IS ER VOOR DE VIERDE KEER EEN GANGSTER ONTSNAPT IN BELRIE, WORDT HIJ GEPAKT OP DE BINKHORSTLAAN WAAR IK DIE DINSDAGMIDDAG OOK REED (OP DE FIETS) MIS IK DAT WEER.WAS WEL SPANNEND GEWEEST.HELAAS KOM IK NIET MET JE VERJAARDAG,ANDERE KEER WEER HOOP IK GROETJES OMA