The day after...
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
24 Maart 2007 | Oostenrijk, Serfaus
Helaas hadden we Woensdag weer alle energie van de wereld..toen was het Adventure Night..waar ik dit keer niet aan meedeed, omdat er ik gewoon geen zin in had :$ dat mag soms..ik had gewoon gezellig zin om mee naar boven te gaan en te kijken! Maandag hebben we btw een belangrijke show..is normaal altijd op Woensdag, maar dit keer op Maandag voor een gesloten publiek ofzo..150 journalisten..heel belangrijk dus :$ Spannend! Maar daar gaat het nu niet over..we begonnen weer rustig..kregen namelijk meteen weer bier van de gasten die we Maandag hadden ontmoet..het kwam erop neer dat ik een geburtstagswoche had..en dat het hier natuurlijk niet maar 1 dag duurde ;) Duss..daar gingen we weer..gezellig met de Hollanders en leute uit Fiss en Ladis..Even over de groep Hollanders..Niels, weet je nog toen in Les Deux Alpes van die Apresskibar/Disco ‘Prins van Oranje’? Nou..ik wel..en dat was de boss met crew ;) Heb met hun echt de hele week lol gehad..en deze week kwam ik er nog 4 van ze tegen..’nog niet weg dacht ik’..maar die blijven nog even..kreeg ik dus weer alcohol :$ Maargoed..mijn geburtstagwoche is nog niet om..want na Woensdag kwam Donderdag..ofwel..Patschi..dat is eigenlijk standaard..dan komen de mensen uit Fiss en Ladis normaal gesproken! Zo ook dit keer..De kou sloeg ons zwaar op de longen op de weg naar Patschi..pfoe..wat is het hier koud!!! We hebben al de hele week alleen maar sneeuw en ijzige kou…en ja Kirsten, ook op mijn verjaardag Dus had bijna net zulk slecht weer als jullie..alleen hebben wij de sneeuw nodig en vanaf morgen zou het weer lekker zijn! Ik dwaal weer af van mijn verhaal geloof ik..we liepen namelijk naar de Patschi..tuurlijk waren de Nederlanders er weer en de leuke Duitsers..het voelde net als toen wij zelf altijd op wintersport gingen met de meiden van tennis..er stonden namelijk die middag nadat m’n kinderen waren opgehaald meerdere mensen te wachten om met Sophie en mij mee naar beneden te skiën :$ Eind van Woensdag avond is duidelijk ook een beetje vaag voor ons..maar we hadden iig vrienden gemaakt! Donderdag werd het wel laat, maar niet lam..gelukkig..want we moesten ook die Vrijdag nog even fit doen he ;) Vrijdagavond was niet specialer dan de andere avonden..wel heel gezellig, maar heb het niet al te laat gemaakt..Sophie en Simone wel..met resultaten..hihi..maar die waren stappen in Fiss..ik bleef gewoon hier in George met alle gezellige Nederlanders! Nog meer nieuwe vrienden gemaakt dacht ik..maar nee, die kende mij al sinds Maandag :$ Goed..genoeg over al het geparty van deze week..jullie zijn namelijk zeer waarschijnlijk gewoon allemaal druk aant werk :s Ik ook hoor..dat komt nu..
Jullie weten inmiddels dat ik een leuk groepje 9 had gekregen! Met m’n Duitse kinderen wist ik me in het begin geen raad..ze keken me allemaal zo boos aan..daarintegen waren m’n Nederlandse kinderen helemaal fan van me Geweldig..fans..misschien moet ik toch maar gewoon beroemd worden later..het heeft wel wat! Na zo’n 3 dagen kwamen ook de Duitsers los..en had ik echt een wereldgroepje! Normaal gesproken is een groepje 9 het slechtste groepje die al wel op de piste kan..dus das in pizzapunt naar beneden! Met deze kids heb ik dat maar 1x hoeven doen..toen werd al duidelijk dat ze meer in petto hadden..Stefan..een Oostenrijkse skileraar die ook groepje 9 had kwam met een weddenschap op de proppen..om de week toch nog een doel te geven ;) Op Vrijdag zijn namelijk altijd de wedstrijden..dat gaat tussen de kids binnen een groepje, maar ook als er eentje de snelste is van alle groepjes 9, dan krijgt die een beker..de leraar van het groepje waar de beker in zou worden gewonnen, kreeg van alle andere leraren van groepje 9 een biertje! Hoop dat dit een beetje duidelijk was..uiteindelijk heb ik door deze weddenschap niks hoeven uit te geven Vrijdagavond :D Jawel..ik was het snelste groepje..1 van mijn kinderen had de beker! Aan het eind van de week skiden we met stokken en parallel :D Ondanks het weer was het dus qua kinderen echt een topweek :D Het verhaal wordt eigenlijk alweer veel te lang..maar er zijn weer zulke leuke dingen voorgevallen deze week met m’n kinderen..ik zal ze heel snel doornemen..Luc!..daar had ik eigenlijk een camera voor bij me moeten hebben..op de dag van de indeling sta ik onderaan het voorskien..bij paal 9..er komt een jongen aangeskied en knalt vol op paal 8..paal omver en z’n voortand eruit! ‘Kim, die is voor jou’..uiteindelijk prima skiër, maar die familie bleef maar grapjes maken over de paal..z’n hele lip was dik en hij had een hele rode streep over zijn gezicht van de paal! Leedvermaak..ik weet het, maar er komt nog meer..De volgende dag komtie aan bij de verzamelplaats..mistie ook zijn andere voortand..dus ik vraag nog..Luc, stond er weer een paal in de weg? .. neehoor, hij was gevallen in de badkamer! :O Arm kind..hihi..Alsof dit nog niet genoeg is..(even tussendoor..er zat ook een ondertand los) struikeltie de volgende dag de gondel in..op z’n ski’s..witte broek helemaal zwart en ja hoor..ondertand eruit!!! Ik heb de hele weg in de gondel moeten lachen..hij zei namelijk datie geen pijn had ;) Dit was eigenlijk wel het leukste kind..had er nog wel wat (zoals broekplassers, omdat ze niet durfde te springen van de schans en het vervolgens ook niet durven te zeggen dat ze niet durven ;) Tja, dan maar lekker warm in je broek he )..maar dat wordt echt te veel!
Ik hoop voor jullie dat komende week een saaie week gaat worden ;) Ik heb morgen iig ook nog vrij..wordt weer lekker weer..en dus Masner! 8) Waarschijnlijk wel in m’n Remy..er zijn namelijk gewoon geen leraren meer..misschien vanaf Maandag weer aan de bak..als ze me nodig hebben :s En San..ik heb de muts echt niet ontvangen..ik kijk elke dag in m’n postvak..en Resi gaat over de post..een schat van een vrouw, dus bij de verkeerde kandie gewoon niet terecht komen..zelfs de envelope zonder naam erop van oma is veilig bij mij aangekomen ;) Resi vroeg nog..hoe kan dat nou..wie zet er nou geen naam op een envelope naar een skischool waar momenteel 200 leraren werken..mijn antwoord was.. ‘maar hij is van oma’..dan was het goed!
Na dit hele verhaal..en de E die vaak vastzit en de spatie die het vaak niet doet..vind ik het verhaal wel weer lang genoeg..mijn ogen beginnen inmiddels dicht te vallen ;) Tot volgende week!
Heeeeeel veel liefs, Die Kim ;)
24 Maart 2007 - 21:03
Astrid/Kirsten:
Ja weer één, het lijkt wel of wij altijd achter de computer zitten, Kirsten wel hoor!:P We krijgen deze week weer lenteweer, heerlijk. Kaart komt er weer aan, heb je je verjaardagskaart nog gekregen?
Groetjes Astrid/Kirsten en de rest van de 50-schildjes xxxxx -
24 Maart 2007 - 21:42
wauw! Mooie foto's!!
Dat wordt afkicken, straks.
Truste, San -
24 Maart 2007 - 21:51
Sanja:
wat gek van de muts!! Speciaal vroeg gekocht en verzonden .. Moet je maar een jaartje blijven, heb je er volgend jaar nog wat aan ;).
Wanneer loopt het seizoen eigenlijk af??
Weet dat je dat niet wilt weten .. of vind je het wel gezellig om weer naar dit vlakke kikkerlandje terug te keren??
Liefs, San
N.B. Mocht je dus iemand met een zacht blauwe muts met kaarsjes en Happy Birthday op zien skiën: trek 'm van zijn/haar hoofd!! Die is/was voor jou!! -
24 Maart 2007 - 21:53
Sanja:
is ze weer .. laatste x ..
hebben jullie ook zomertijd?
Uurtje minder slapen vannacht .. -
25 Maart 2007 - 01:44
Marlies:
zo, kom maar op, wie is dat lekkere hapje op al die foto's (blond, hij staat ook een keer naast dat monster)
hihi!
Pff, hoe is het nu, wel goed geloof ik he!?
Hier ook lekker, t begint warmer en warmer te worden, ik ben poepie, poepie bruin en heb zoveel kleren gekocht dat ik geen idee heb hoe ik dat ooit thuis ga krijgen (hihi!)
Ik zie je vast wel weer als jij en ik terug zijn in nederland!
Kusjes Marlies -
25 Maart 2007 - 19:55
Lian:
Hoi Kim,
Helemaal goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt, en heel veel leuke dingen beleeft!! Na je verhaal gelezen te hebben, weer een n beetje het serfaus gevoel gekregen!
Nu wel super denk ik met een nieuwe verse laag sneeuw. En als de temp nu weer een beetje gaat stijgen, komt het wel goed die laatste weken! Ga je nog wel eens 's-ochtends vroeg skien??
Hé KIm, geniet er van daar, gaat zeker lukken. En lieve groetjes, Lian x -
27 Maart 2007 - 10:28
Oma.:
hallo Kim,is de verjaardags kaart al gevonden?. hier heerlijk weer ,bij jullie ook?ik ga zo weer naar foto bewerken ,en vanavond eet ik bij je mam groetjes oma