Het gemeentehuis!
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
28 December 2006 | Oostenrijk, Serfaus
Eindelijk weer eens een berichtje vanuit het schitterende Serfaus! Inmiddels is er een hele week vertreken..ik geef al een week les aan kids van 5 tot 6 jaar oud! maar dat even voor later...allemaal nog hele fijne kerstdagen!! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke gezellige kerst hebben gehad..Bij mij is kerst een beetje langs me heen gegaan..we zijn wel op kerstavond met alle nederlandse skileraren uit eten geweest..vleesfonduen in een chique restaurant! Daarna natuurlijk flink wezen stappen..want we waren 1e kerstdag vrij. 1e kerstdagavond hebben we gezellig pizza gegeten bij de plaatselijke kebabzaak..daar zijn we helemaal bevriend mee! Op de 2e kerstdag hebben we niet helemaal meegekregen dat het 2e kerstdag was...ff tussen door groeten van mij ( peter) ..dat was dat :)
Ik heb eigenlijk heel veel te vertellen..veel te veel..ohja..waarom de titel Het gemeentehuis!..omdat het hiet net als het big brother huis is! Echt niet normaal..we zijn hier one big family..wel heel gezellig..maar wat maken we een hoop mee..ik denk nog wel aan huis hoor..maar ik leef weer helemaal in een andere wereld! Elke dag zon, sneeuw en apresski ;) We kennen mekaar nu al door en door..we leven natuurlijk samen..we staan een uur van te voren op, omdat we allemaal moeten douchen en eten.
Vanaf de eerste werkdag: Op een groot bord staat je naam met daarachter welke groep je lesgeeft..ik zou kids lesgeven (gewoon op de piste..waarschijnlijk groep 9 of 8) .. dus wij klaarstaan beneden..de kinderen zouden worden ingedeeld..wordt er via een walkitalki gevraagd of het er een nederlands meisje naar de Schneealm kan komen..doe Kim maar zeiden ze! ***..was ik niet zo blij mee, want dat zijn kids van 3 t/m 5..een hele dag kinderen gesjouwd en gezongen en van die huilende kinderen om me heen gehad..gelukkig hoeft dit maar hooguit 3 weken in het seizoen! maar toch..niet mijn ding..de volgende dag heb ik wat kids geruild met Stefan..hij de kleintjes en ik de ouderen..ik was helemaal in m'n element, die wilde wat leren en hadden er zin in! heb dus al sinds maandag 9 nederlandse kinderen tussen de 5 en 6 jaar..we skien nu al 2 dagen non-stop op de blauwe piste! De kinderen blijven dagen verlengen en zijn zo enthousiast..meer voldoening kun je niet krijgen als skilerares! Ook zit het weer natuurlijk onwijs mee..we hebben alleen maar zon!!! no problemo voor ons..het zou zondag gaan sneeuwen..of dat zo is weet ik dus nog niet! Genoeg over het lesgeven, zodra er foto's zijn komen ze online ;)
De foto's van het stappen komen ook allemaal op een site..die komt ook in het volgende berichtje te staan! We fotograferen van af hiero..vooral savonds hoor..overdag te druk! Ik heb 1 avond voor paparazzi gespeeld..heb toen 400 foto's gemaakt! Alle mensen in de George gefotografeerd..er komen hier ook echt bekende mensen! Ik bedoel van uit de buurt..Rick, Barend zit hier ook..echt kleine wereld..heel leuk!
Nog 1 klein onderwerpje..de avondshow op woensdagavond...I DID IT!!! hahaha..heel eng..dinsdagavond moesten we oefenen, totaal onaangekondigd..ik had beloofd met 3 andere meiden op snowblades naar beneden te gaan! Ik vond het stoer..tot we boven stonden..we hadden een leuke formatie bedacht..het lukte hier helemaal..maar ik viel niet ;) Woensdag avond stonden er serieus 1000en mensen beneden..heel creepy..het was echt een supershow..met vuurwerk en andere spectaculaire acts! Ons onderdeel ging prima..iedereen klapte ;) Het was echt een hele happening! Dit was niet mijn laatste spectaculaire woensdagavond..dat gaat elke week zo! maar wel leuk :)
Ik hoop dat jullie nu een beetje genoeg leesvoer hebben ;) Ik hoop volgende week weer te kunnen mailen..denk het wel..dan is nederland weer vol met al die toeristen :P
Heel veel liefs!!!!
Kim
28 December 2006 - 19:29
Fam. Vijftigschild:
Hoi,
Ik (Kirsten) heb pas ook voor het eerst op ski's gestaan, snap nu wel dat je het lesgeven erg leuk vind:D. Leuk dat de show goed is gegaan.
Xx -
28 December 2006 - 19:47
Mama:
Erg leuk je mailtje, ik kijk er elke keer naar uit!
Liefs mama -
29 December 2006 - 07:54
Sanja:
Hallo bofferd,
vroeg me al af hoe het met je was!
Klinkt nog steeds geweldig!
Fijne jaarwisseling alvast.
Liefs, San -
29 December 2006 - 10:20
Pa:
hai kanjer , wat een prachtige berichten allemaal , lekker dat je zo druk bezig bent .
heb je meer foto ruimte gegeven ben wel benieuwd .
nog heel veel plezier en alvast een heel fijn oud en nieuw , kusssssssss
love you ..... -
29 December 2006 - 13:10
Marij:
Hey liefie,
wat heerlijk dat je nu gewoon egt les geeft en lekker een zooi kinderen de piste mee af neemt.. Door jouw verhalen krijg ik nu ook weer superzin in de wintersport.. nog 2 maandjes :)
Heb laatst voor me papa en mama jouw heerlijke gerechtje in elkaar gebreid! Nou het was smullen hoor :) haha
Kerst was druk maar gezellig en heb binnenkort een jaar met Thijs =) egt lang alweer gek! Moet nu bijna elke dag werken, dus heb het wel druk.. maar dat levert wel weer de nodige centjes op! Ga nu lkkr naar een beautyding toe voor een lekkere behandeling..
Ciao baby en doe iedereen de groetjes daar!
xxxx <3 -
31 December 2006 - 17:33
Melissa..:
Hey kim!!
Ik ben vanochtend om 7 uur weer aangekomen van mijn wintersportvakantie in Oostenrijk! Het was helemaal top! En skieen kan ik nu ook! Kheb al rooie pistes gedaan.. en dat voor iemand die nog nooit geskied heeft..Best knap vind ik!! Ik ben blij dat je het lesgeven leuk vind!! Suc6 daar mee!! Trouwens fijne jaarwisseling!! Die je rustig aan?
Liefs Melissa..
ps.. Brief ontvangen??? -
02 Januari 2007 - 09:33
Rik:
Hey kimmie
De beste wensen voor 2007. En dat je heel mag blijven dit jaar. Ik hoorde dat er veel bodbreuken waren afgelopen vakantie. Veel plezier en hopelijk wat meer sneeuw in 2007 :D. -
24 Januari 2007 - 14:21
Marja:
geweldig dat je het zo naar je zin hebt. denk zo dit kan niemand je ooit meer afnemen. dus volop genieten en iedereen die comentaar heeft is gewoon jaloers. ik heb geen comentaar maar ben wel een beetje jaloers als ik dit allemaal lees. ooit zat ik zelf in de reiswereld dus kan me heel goed het sfeertje voorstellen. mens wat kan je trouwens allemachtig veel schrijven.nou ja ik ben wel weer gelijk op de hoogte hoor, trouwens je bent nooit te oud he!!! kijk naar mij ik ben 50 en er komen nog steeds gasten bij ons die denken dat ik de dochter ben van fulvio. gaaf toch???!!!! nou hier gaat alles zo z'n gangetje. nog steeds druk dus ga ik ook zo weer beginnen met koken dus tot snel maar weer en de groetjes van iedereen.
ciao